Antalya Deprem - 18 Yaşındaki Genç, Ãœlkü Ocaklarında Falaka / Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.

Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Deprem birçok ilden de hissesildi. Rize Özel Rize Kaya Erkek Öğrenci Yurdu (Merkez) - Yurt
Rize Özel Rize Kaya Erkek Öğrenci Yurdu (Merkez) - Yurt from yurt-rehberi.com
Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi.

Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi.

Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Afadın aktardığına göre akdeniz açıklarında 6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .

Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması.

Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduÄŸu Exxen'e
Hasan Can Kaya, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen'e from i.tv100.com
Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .

08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .

Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. Akdeni̇z'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Afad deprem dairesi tarafından son 10 yılda ülkemiz ve yakın çevresinde çözümlenen deprem sayısı . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Antalya kaş açıklarında saat 8.32'de, 6.0 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş .

19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Deprem antalya'da büyük paniğe enden .

Deprem birçok ilden de hissesildi. EXTREM VE DOÄžA OLAYLARI: Åžiddetli Deprem
EXTREM VE DOÄžA OLAYLARI: Åžiddetli Deprem from 4.bp.blogspot.com
Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte . Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta.

Akdeniz'in 130.19 kilometre açıklarında, 6.0 büyüklüğünde .

Antalya'da 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Afad tarafından açıklanan verilere göre antalya'nın kumluca ilçesi açıklarındaki depremin . Deprem birçok ilden de hissesildi. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş . Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Deprem akdeniz illerinde de hissedildi. 19 ekim 2021 antalya deprem | akdeniz'de korkutan deprem oldu. Son dakika deprem haberine göre, akdeniz açıklarındaki 6 büyüklüğündeki deprem antalya, i̇zmir, denizli, mersin ve çevresinde de hissedildi. Akdeniz'de, antalya'nın kaş ilçesi açıklarında deprem meydana geldi. Antalya açıklarında 6,0 büyüklüğünde deprem oldu. Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta . Deprem antalya'da büyük paniğe enden .

Antalya Deprem - 18 Yaşındaki Genç, Ãœlkü Ocaklarında Falaka / Afad'dan yapılan açıklamada depremin kaş'a 155 kilometre uzaklıkta olduğu ve büyüklüğünün 6 olduğu aktarıldı.. Altıntaş (kütahya) depremi mw 5.0 ön değerlendirme raporu. Depremin merkez üssü kaş ilçesine 195 kilometre uzaklıkta. Deprem antalya'da büyük paniğe enden . Bulunan antalya bölgesinin depremselliğinin ve deprem riskinin ortaya konulması. 08:32 de gerçekleşen depremin derinliği 9.59 km derinlikte .